HONGWU1.1
HONGWU2.2
HONGWU3.3

kami parantos bangga ngahasilkeun, bungkus jeung ngajual solusi urang sorangan salami sababaraha taun.

Milarian NanomaterialBETAR

Hongwu gaduh yurisdiksi opat produk panalungtikan sareng pamekaran laboratorium, pusat uji coba, laboratorium panalungtikan anu diterapkeun sareng basis uji pilot, khusus dina komersialisasi tina rupa-rupa nanopartikel anorganik sareng bahan inovatif abad ka-21 saprak 2002. Kami parantos ngajelajah pasar , ngiringan téknologi inovatif, sareng nyayogikeun solusi terobosan ngagunakeun kaahlian nanomaterial urang, komitmen pikeun ngarobih deui ragrag bahan tradisional.

about01

ngajajah kami CATEGORI utama

Anjeun tiasa milih nanomaterial off-the-rak atanapi parantos ngaropéa pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.

Meunang ku kahadéan anu luar biasa
bakat sareng bahan canggih

  • MISI KAMI
  • NILAI KAYU
  • FILOSOPHAT KITA

Misi Hongwu: salaku supplier profésional dina widang nano bahan-bahan anyar sareng jasa anu berhubungan.

Nilai Hongwu: kualitas sareng para nasabah munggaran, jujur ​​sareng amanah, jasa kelas kahiji.

Falsafah manajemén Hongwu: manajemén modular, lengket berorientasi pasar, pikeun nyumponan tungtutan lumayan salaku tanggung jawab. Fokus kana profési kalayan ngalaksanakeun jero sareng budidaya ati-ati.

naon we ngalakukeun

  • Modél bisnis

    Ngadaptarkeun ka pasar anu berorientasi pasar, nyatujuan paménta nu lumayan salaku tanggung jawab Hongwu sorangan, fokus dina industri, sacara intensif ngokolakeun, janten panyadia profésional sareng panyadia jasa anu berhubungan dina bidang bahan nano-anyar, salian nyayogikeun produk konvensional, éta ogé tiasa disaluyukeun dumasar sarat pikeun nasabah khusus. Kami bakal terus ningkatkeun kualitas produk sareng tingkat jasa, langkung saé ngalayanan para nasabah ti bumi sareng di luar negeri, kasuksésan win-win acheive.
  • Modél Produksi

    Hongwu ngagaduhan alat produksi canggih, léngkah prosés maju sareng sistem kontrol produksi anu sampurna. Dina prosés produksi, nilai sakabéh perusahaan ngalaksanakeun kualitas anu mimiti dilaksanakeun. Pikeun mastikeun yén produk anu ngahasilkeun leres-leres stabil.
  • Modul R&D

    Hongwu gaduh tim R&D profésional diwangun ku panalungtik nanotéhnologi ngalaman sareng insinyur senior, mahasiswa doktor, sareng profesor dina ngembangkeun produk anyar. Kalayan Hongwu Research Institute sareng universitas salaku pangrojong téknis, kami ngiringan sareng ngiringan pasar sareng terus ngembangkeun sareng ngahasilkeun bahan anyar.
  • Modul Kaamanan

    Pikeun operasi lancar perusahaan sacara gembleng, urang gaduh tim kaamanan anu profésional sareng terlatih, kalebet sumber daya manusa, administrasi, keuangan, ngayakeun, logistik, hukum, kauangan sareng aspék-aspék sanésna pikeun ngajagaan panyalindungan lengkep, sadaya kolega perusahaan damel babarengan, kerja keras, seuseueurna kalayan dukungan para palanggan ti bumi sareng di luar negeri, urang terus-terusan nyiptakeun kamulyaan anyar.

Dirumuskeun Panerapan

naon kami Klién nyarios

  • Kami parantos ngalaksanakeun sababaraha percobaan komparatif sareng nampi hasil anu nyugemakeun. Moal lami deui jabatan pameseran urang bakal nyusun pesenan anu énggal. Punten nyiapkeun bubuk pérak 8-10kg kanggo kami sareng pastikeun éta sami sareng urutan terakhir. Hatur nuhun
  • Anjog gancang sareng bahan anu hébat dianggo. Kami nuju nguji éta dina batch kami sareng ayeuna éta ngajalankeun bener-bener kuring ngan ukur mudahan bakal nambahan panyalindungan pikeun waktos anu lami. Naha aya cairan atanapi bubuk anu sanésna anjeun aya anu larut dina minyak / pelarut / lilin anu bakal ngabantosan éta nyélurkeun cai anu kami tiasa nganggo sapanjang sisi sio2 bubuk.
  • Sateuacan nanopowder ZnO pas pikeun aplikasi urang. Sareng kami badé kéngingkeun 800kg. Punten kirimkeun kuring nawiskeun kana éta sareng 2000kgs sareng nunjukkeun waktos nuju. Hatur nuhun.
  • Kanggo 100-200nm Si, Tukang 3kg dianggo saé pikeun aplikasi urang. Kami badé ngajalankeun pesenan uji 20kg sasih payun, sareng bakalan salajengna bakal 100kg. Punten nunjukkeun harga pangsaéna anjeun, pengiriman barang sareng waktos kalebet 20kg sareng 100kg, hatur nuhun.
  • Sajauhna tés Pt nanopowder anu saé, urang peryogi 10g sanés pikeun langkung seueur nguji sareng evaluasi ASAP. Punten ngintun Invois Proforma.

Pertanyaan pikeun Solusi

Aplikasi industri berorientasi, adaptasi sareng ngarobih kabutuhan. Salila dua puluh taun ka pengker, urang ngawangun reputasi urang di industri ti klien ku jalan konsisten sareng solusi anu saé.

TAROS KAMI

panganyarna wartos & blog

langkung seueur ningali
  • Pengenalan nanomaterial karbon

    Pengenalan nanomaterial karbon Lami-lila, jalma ngan ukur terang yén aya tilu alotrop karbon: inten, grafit, sareng karbon amorf. Tapi, dina tilu puluhan pamungkas, ti fullerenes enol-dimensi, nanotub karbon karbon diménsi, ka graphene dua diménsi parantos ...
    maca deui
  • Pakét Nanopartikel

    Pakéop Nanopartikel Pérak Panganggoan nanopartikel pérak anu paling seueur nyaéta anti-baktéri sareng anti-virus, rupa-rupa aditif dina kertas, plastik, tékstil pikeun anti-baktéri anti-virus.About 0.1% tina nano-pérak lempung anorganik bubuk antibakteri na kuat ngahambat sareng maéhan effe ...
    maca deui
  • Bubuk Nano Silica-Hideung Karbon Hideung

    Bubuk Nano Silica-Karbon Bodas Nano-silika mangrupikeun bahan kimia anorganik, anu biasa disebat hideung karbon hideung. Kusabab ukuran nanometer ultrafine kisaran 1-100nm kandel, ku sabab éta gaduh seueur sipat unik, sapertos gaduh sipat optik ngalawan UV, ningkatkeun kamampuan ...
    maca deui