Cina Hongwu Micro-nano Technology Co, LTD.

Cina Hongwu Micro-nano Technology Co, LTD. aya hubungan sareng Hongwu Enterprise Group, anu gaduh yurisdiksi opat produk panalungtikan sareng laboratorium pangembangan, pusat uji coba, laboratorium panalungtikan terapan sareng dasar uji pilot, khusus dina komersialisasi ku rupa-rupa nanopartikel anorganik sareng bahan inovatif 21st abad saprak 2002.

Hongwu parantos ngajajah pasar, ngiringan téknologi inovatif, sareng nyayogikeun solusi terobosan ngagunakeun kaahlian nanomaterial kami, komitmen pikeun ngarobih bahan bérésan tradisional.

Narikna, nalika bahan dalit diolah pikeun nanoscale, pangaruh permukaan khusus, pangaruh volume sareng pangaruh kuantum bakal muncul, sareng sipat optik, termal, listrik, magnét, mékanis sareng bahan kimia ogé bakal robih sacara signifikan. Salaku conto, partikel pérak nano parantos sipat-sipat antibakteri inproved. partikel nano emas, platinum sareng palembang nunjukkeun kamampuan katalitik anu alus teuing. Logam tiasa robih warna nalika aya dina nanosisasi.

Nanopartikel ngaropéa janten seueur deui kasohor di pasar, nanopartikel anu dilakukeun buut Hongwu tiasa dioptimalkeun pikeun tiap aplikasi. nanopartikel Hongwu ogé tiasa dirumuskeun kana palapis nanopartikel, nanocomposites inti Shell, nanomaterial teratur, penyebaran nanopartikel, coloidal atanapi gantung.

Inovasi inovatif, kinerja nanomaterial loba dipaké dina sagala aspek kaasup tapi henteu dugi ka otomotif, biomedikin, éléktronik, téknologi informasi, petrokimia, plastik, keramik, cet, metalurgi, tanaga surya sareng katalisis.

Kami tulus ngajak anjeun ngahubungi kami pikeun infomasi salajengna ngeunaan perusahaan kami sareng kamampuan. Upami anjeun hoyong mésér nanomaterial atanapi bahas nanotéhnologi, punten ulah ngahubungi waé kami.