Konduktif

Rasio bubuk pérak bulk rendah, sabab kapadetanna lemah sareng luas permukaan spésifik anu lumayan, mangrupikeun pangisi idéal pikeun persiapan lapisan pelindung sareng kaél panélasi éléktromagnétik kalayan cairan anu alus, anti-settling, sareng luas nyemprot.

Pikeun bubuk pérak cacad pinus rendah, Hongwu Nano parantos sadar produksi massal, sareng kapasitas produksi tiasa nyayogikeun kabutuhan palanggan anu béda.