Cina Hongwu Micro-nano Téhnologi Co, Ltd.

Tambihkeun: Kamar 307, Chuangkegu, No.43 Tangdong Wétan Jalan, Kacamatan Tianhe, Kota Guangzhou, Propinsi Guangdong, Cina

Tel: 8620-87226359; 8620-87748917

Skype & MSN: hkdongyang@hotmail.com

Naon aplikasi: 17876573996

KONSULASI GRATIS

Surélék kami sareng patarosan atanapi patarosan atanapi nganggo data kontak kami. Kami bakal resep ngajawab patarosan anjeun.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami