Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?

Éta gumantung kana conto nanopowder anu anjeun pikahoyong. Upami sampel aya dina stock dina pakét alit, anjeun tiasa nampi gratis gratis ku ukur nutupan biaya pengiriman, kecuali nanopowder anu berharga, anjeun kedah nyertakeun biaya sampel sareng biaya pengiriman.

Kumaha carana kuring mendapatkan kutipan?

Kami bakal masihan anjeun harga saingan saatos kami nampi spésifikasi nanopowder sapertos ukuran partikel, kasucian; spésifikasi bubaran sapertos babandingan, solusi, ukuran partikel, kasucian. 

Naha anjeun tiasa ngabantosan nanopowder anu dilakukeun?

Leres, kami tiasa ngabantosan anjeun sareng nanopowder anu didamel khusus, tapi urang bakal butuh ku pesanan minmum quantiy sareng waktos ngarah dina 1-2 minggu.

Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas anjeun?

Kami gaduh sistem kontrol kualitas strik ogé tim panalitian khusus, kami parantos fokus kana nanopowder ti taun 2002, kéngingkeun reputasi anu berkualitas alus, kami yakin nanopowder kami bakal nyumponan syarat anjeun!

Naha kuring kéngingkeun inpormasi dokumén?

Sumuhun, COA, SEM, TEM sayogi.

Kumaha carana abdi tiasa mayar pesenan kuring?

Metode pembayaran anu kami nampi: Paypal, Western Union, Transfer Bank, L / C.

Kumaha upami ekspres sareng pengiriman waktos?

Layanan kurir sapertos: DHL, Fedex, TNT, EMS.

Waktu pengiriman (tingal Fedex)

3-4 dinten bisnis ka nagara Amérika Kalér
3-4 dinten bisnis ka nagara Asia
3-4 dinten bisnis ka nagara Oséania
3-5 dinten bisnis ka nagara Éropa
4-5 dinten bisnis ka nagara Amérika Kidul
4-5 dinten bisnis ka nagara-nagara Afrika