• Applications of ZnO Zinc Oixde nanoparticles

    Aplikasi tina nanopartikel ZnO Séng Oixde

    Nannopartikel ZnO Zinc Oixde mangrupikeun jinis énggal produk anorganik rupa anu fungsina luhur dina abad ka-21. Nano ukuran séng oksida dihasilkeun ku Hongwu Nano ngagaduhan ukuran partikel 20-30nm, kusabab ukuran partikel na langkung alus sareng luas permukaan khususna ageung, bahanna aya pangaruh permukaan, ukuran alit ...
    Maca deui
  • Seven metal nano oxides used in gas sensors

    Tujuh oksida nano logam anu dianggo dina sénsor gas

    Salaku sensor gas solid-state utama, sensor gas semikonduktor nano metal oksida seueur dianggo dina produksi industri, monitoring lingkungan, perawatan kasihatan sareng bidang-bidang sanésna pikeun kapekaan anu luhur, biaya pabrik anu murah sareng pangukuran sinyal saderhana. Ayeuna, panilitian ngeunaan paningkatan ...
    Maca deui
  • Introduction and application of nano antibacterial materials

    Bubuka sareng aplikasi bahan antibakteri nano

    Bahan bakteri nano mangrupikeun hiji jinis bahan énggal sareng pasipatan bakteri. Saatos mecenghulna nanotéhnologi, agén antibakteri disiapkeun kana agén antibakteri skala nano ngalangkungan metode sareng téhnik anu tangtu, teras disiapkeun ku operator antibakteri tangtu kana ...
    Maca deui
  • Hexagonal boron nitride nanoparticles using in the cosmetic field

    Héagonagon boron nitrida nanopartikel ngagunakeun dina widang kosmétik

    Ngobrolkeun perkawis aplikasi héksagonal nano boron nitride dina médan kosmétik 1. Kauntungan nanopartikel boron héksagonal héksagonal dina médan kosmétik Dina médan kosmétik, épisiénsi sareng perméabilitas zat aktif kana kulit langsung aya hubunganana sareng ukuran partikel, sareng ...
    Maca deui
  • Comparison of various conductive agents(Carbon black, carbon nanotubes or graphene) for lithium ion batteries

    Babandingan rupa-rupa agén konduktif (Karbon hideung, karbon nanotube atanapi graphene) pikeun batré ion litium

    Dina sistem batré litium-ion komérsial ayeuna, faktor pangwatesan utamina nyaéta konduktivitas listrik. Khususna, henteu cukup konduktivitas bahan éléktroda positip sacara langsung ngawatesan kagiatan réaksi éléktrokimia. Perlu nambihan kondusti anu cocog ...
    Maca deui
  • What Are Carbon Nanotubes and What Are They Used For?

    Naon Karbon Nanotube sareng Naon Éta Dianggo?

    Nanotube karbon mangrupikeun hal anu luar biasa. Éta tiasa langkung kuat tibatan waja bari langkung ipis tibatan rambut manusa. Éta ogé stabil, entéh, sareng ngagaduhan sipat listrik, termal sareng mékanis anu luar biasa. Kusabab kitu, aranjeunna ngagaduhan kamungkinan pikeun ngembangkeun seueur minat ...
    Maca deui
  • Nano Barium titanate and piezoelectric ceramics

    Nano Barium titanate sareng piezoelektrik keramik

    Keramik Piezoelectric mangrupikeun pangaruh bahan-piezoelektrik keramik fungsional anu tiasa ngarobih énergi mékanis sareng énergi listrik. Salaku tambahan kana piezoelektrik, keramik piezoelektrik ogé ngagaduhan sipat diéléktrik sareng élastisitas. Di masarakat modéren, bahan piezoelektrik, salaku fungsi ...
    Maca deui
  • Silver Nanoparticles: Properties and Applications

    Nanopartikel Pérak: Pasipatan sareng Aplikasi

    Nanopartikel pérak ngagaduhan sipat optik, listrik, sareng termal anu unik sareng dilebetkeun kana produk anu dibasajankeun photovoltaics dugi ka sensor biologis sareng kimia. Conto kaasup tinta konduktif, témpél sareng pangisi anu ngagunakeun nanopartikel pérak pikeun listrikna tinggi ...
    Maca deui
  • Carbon nanomaterials Introduction

    Perkenalan nanomaterial karbon

    Perkenalan nanomaterial karbon Pikeun lami, jalma ngan ukur terang yén aya tilu alotrop karbon: intan, grafit sareng karbon amorf. Nanging, dina tilu dasawarsa katukang, ti fullerenes nol-diménsi, nanotube karbon hiji-diménsi, dugi ka graphene dua-diménsi parantos aya ...
    Maca deui
  • Pamakéan Nanopartikel Pérak

    Pamakéan Nanopartikel Pérak Kagunaan nanopartikel pérak anu panglobana nyaéta anti-baktéri sareng anti-virus, rupa-rupa aditif dina kertas, plastik, tékstil pikeun anti-baktéri anti-baktéri. Kira-kira 0,1% bubuk nano-pérak anti-baktéri anti-baktéri karat baktéri kuat ngahambat sareng maehan effe ...
    Maca deui
  • Bubuk Nano Silica – Karbon Bodas Hideung

    Bubuk Nano Silika – Karbon Bodas Hideung Nano-silika mangrupikeun bahan kimia anorganik, umum dikenal salaku karbon hideung bodas. Kusabab ukuran nanometer ultrafine kisaran 1-100nm kandel, maka éta ngagaduhan seueur sipat unik, sapertos ngagaduhan sipat optik ngalawan UV, ningkatkeun kamampuan ...
    Maca deui
  • Silicon Carbide Whisker

    Silicon Carbide Whisker Silicon carbide whisker (SiC-w) mangrupikeun bahan anyar pikeun téknologi luhur. Aranjeunna nguatkeun kateguhan pikeun bahan komposit maju sapertos komposit basa logam, komposit dasar keramik sareng komposit dasar polimér tinggi. Ogé éta parantos seueur dianggo dina produksi ...
    Maca deui
  • Nanopowders for Cosmetics

    Nanopowders pikeun Kosmétik

    Nanopowders pikeun kosmétik Sarjana India Swati Gajbhiye jsb gaduh panilitian ngeunaan nanopowder anu dilarapkeun pikeun kosmétik sareng daptar nanopowder dina bagan sakumaha di luhur. Salaku pabrik anu damel di nanopartikel langkung ti 16 taun, urang sadayana ngan ukur nawiskeun kecuali Mica. Tapi numutkeun ka urang ...
    Maca deui
  • Emas koloid

    Emas koloid Nanopartikel emas koloid parantos dianggo ku seniman mangabad-abad sabab interaksi sareng cahaya anu katingali pikeun ngahasilkeun warna anu caang. Nembe, sipat fotoelektrik unik ieu parantos ditalungtik sareng dilarapkeun dina bidang berteknologi tinggi sapertos sél surya organik, usik sensor, téa
    Maca deui
  • Lima nanopowder-bahan taméng éléktromagnétik umum

    Lima nanopowder-bahan taméng éléktromagnétik umum Ayeuna, anu panglobana digunakeun mangrupikeun palapis pelindung éléktromagnétik komposit, komposisi anu khususna résin ngabentuk pilem, pangeusi konduktif, peleburan, agén gandeng sareng aditif sanés. Diantarana, pangeusi konduktif mangrupikeun ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang naon aplikasi tina nanowires pérak?

    Naha anjeun terang naon aplikasi tina nanowires pérak? Nanomaterial hiji-diménsi tingal ukuran hiji diménsi matéri antara 1 sareng 100nm. Partikel logam, nalika ngalebetkeun nanoscale, bakal nembongkeun épék khusus anu bénten sareng logam makroskopis atanapi dosa ...
    Maca deui