Pakét Nanopartikel

Panganggoan nanopartikel pérak anu paling umum nyaéta nyaéta anti-baktéri sareng anti-virus, rupa-rupa aditif dina kertas, plastik, tékstil pikeun anti-baktéri anti-virus.About 0.1% tina nano-pérak bubuk baktéri anorganik anu kuat teu ngahambat sareng pembunuhan. pangaruh dina escherichia coli, staphylococcus aureus sareng puluhan mikroorganisme patogén séjén. Nalika produk anti-inféksi anyar, éta ngagaduhan spéktrum anu lega, teu aya résistansi narkoba, teu kapangaruhan ku nilai PH sareng antibakteri awét, henteu gampang dioksida, sareng saterasna. on.Silver nanopartikel parantos dianggo dina konstruksi, panyalindungan tinggalan budaya, produk médis.

Mékanisme nanopartikel pérak utamana ku sababaraha aspék ieu:

1. bahan-bahan mujarab serat antibakteri dina protéin membran sél.Ia tiasa langsung ngancurkeun mémbran sél baktéri, ngabalukarkeun eusi sél bocor. Nanopartikel pérak disebarkeun dina mémbran sél pikeun meungpeuk baktéri sareng kamekaran mikroorganisme sanésna, nyaéta, pérak nano tiasa ngeureunkeun baktéri pikeun nyerep zat gizi penting sapertos asam amino, uracil, sahingga ngahambat kamekaranna.

Beungkeut lawon antibakteri ngaleupaskeun panjang gelombang tertentu tina sinar inféksi jauh, anu ngahambat kagiatan baktéri, maéhan baktéri.

3. Pangaruh permukaan katalitik nanopartikel pérak, mangaruhan metabolisme normal baktéri sareng beternak normal pikeun maéhan baktéri.

Panyebaran nanopartikel pérak umumna disarankeun yén nambahan surfactants sareng mékanis panyebaran mékanis ngagabung, éta bakal ngahontal pangaruh panyebaran langkung lengkep.You tiasa nganggo pabrik supersonik jet depolymerize sareng modifikasi permukaan pikeun pérak nanopartikel pérak.Our anu paling umum dipaké nyaéta modifikasi permukaan kaasup PVP, asam oleic. jsb.


Waktu pos: Jun-03-2020